Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!
Phone 0700 20 271 SkypeSkype: bgtoneri.com
Търси:
Потребител:
Парола: Забравена парола
  Регистрация  

Преглед на продукт от Office1

Съвместим Superstore Тонер HP CE255A LJ3015, Black
  • промоция : валидна до : изчерпване на количествата
  • Производител: Office1
  • Каталожен номер: 491633
Цена: 9960 лв с ДДС , Количество: Decrease Increase
Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.
  • Тонер касетите с марка са изработени от висококачествени и изцяло нови компоненти в сертифицирани фабрики, притежаващи сертификат за качество ISO 9001 и сертификат за екологичност ISO 14001.
  • С тонер касетите пестите пари, без това да се отразява на качеството на печата. Нашите лазерни тонер касети се състоят само от нови части и са 100% съвместими с OEM, за да сте сигурни в качеството и изправната работа на касетата.
  • Консумативите с марка са стриктно тествани в съответствие със стандартите ISO 19752 и ISO 19798 за гарантиране на капацитета на тонера, както и в съответствие със стандарта ISO 24711 за гарантиране на капацитета на мастиленоструйните консумативи.

    *Този продукт може да има различна опаковка поради обновяване на дизайна от производителя, без тази промяна да се отразява на качеството или характеристиките на продукта.

 

Характеристики
Цвят на тонера Черен
Капацитет при 5% покритие [брой страници] 6000
Съвместими модели машини LJ3015