Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!
Phone 0700 20 271 SkypeSkype: bgtoneri.com
Търси:
Потребител:
Парола: Забравена парола
  Регистрация  

Преглед на продукт от Samsung

Лазерно многофункционално устройство Samsung SL-M2675F A4 Mono Laser MFP, FAX, 28pp - SL-M2675F/SEE
  • Тип : Монохромен лазерен А4
  • Интерфейс : USB 2.0
  • Вграден факс : Да
  • Вграден ADF капак : Да
  • Двустранен Печат : Ръчен
  • Тонер касета/и : Samsung MLT-D116L
  • Капацитет : 3000 копия (черна)
  • Производител: Samsung
  • Каталожен номер: 44163
Цена: 21510 лв с ДДС
Този продукт вече не се предлага и не може да бъде закупен!

Лазерно многофункционално устройство Samsung SL-M2675F A4 Mono Laser MFP, FAX, 28pp - SL-M2675F/SEE

Лазерно многофункционално устройство Samsung SL-M2675F A4 Mono Laser MFP, FAX, 28pp - SL-M2675F/SEE

Мощен, достъпен и лесен за използване
Край на чакането. Високопродуктивната серия мултифункционални принтери Samsung Xpress M2675F предлага бързи и страхотни резултати на по-ниска цена.


Печатайте бързо, без да се налага да чакате
Няма значение колко високи са изискванията за професионален печат - Samsung Xpress M2675F Series Ви дават страхотни резултати, при това бързо. Пестите време, като печатате дори и най-сложните документи при скорост 26 страници в минута (PPM), благодарение на мощен 600 MHz процесор и 128 MB памет. С Cortex-A5 ядро, принтерът е с до 25,6% по-бърз от по-старите модели, което го прави един от най-бързите принтери в неговия клас. Това означава, че той ще Ви помогне да работите по-бързо, да сте по-гъвкави и по-продуктивни.


Създайте добро впечатление със страхотно качество на печат
Сега впечатляващият печат с професионално качество е достъпен за всички. Вашият принтер Samsung Xpress M2675F Ви осигурява отчетливи, ясни документи, които без съмнение ще направят голямо впечатление. А с ефективна резолюция 4800 x 600 dpi и технология Rendering Engine for Clean Page (ReCP) можете да се насладите на по-висока производителност и по-добро качество, без да е необходим огромен принтер. Освен това, функциите за подобряване на качеството гарантират повече детайлност, по-плавни изображения и по-ясен текст.


Печат с висока резолюция
Дори и най-сложните изображения и най-ситният шрифт се предлагат във фини, детайлни разпечатки с високо качество с до 4800 x 600 dpi ефективна резолюция.


Функция за подобряване на ръбовете
Наслаждавайте се на по-отчетлив текст и по-ярки изображения с функцията за подобряване на ръбовете, която ги прави по-ясни и по-добре дефинирани.


Създайвате повече типове документи, благодарение на поддръжката на носители с по-голям грамаж
Малките натоварени фирми могат да продължат да бъдат продуктивни като използват разнообразни носители с Xpress M2675F. Този малък, но здрав принтер може да използва носители с грамаж до 220 gsm, включително хартия, етикети, картички, пликове за писма и прозрачни носители за проектор. Тази гъвкавост помага на малките фирми да се адаптират към променящите се нужди на бизнес средата. Типовете хартия се избират удобно от мултифункционалната тава.


Страхотно копиране и отчетливо цветно сканиране
Със Samsung Xpress M2675F Series копирането и сканирането с безупречно качество вече е ралност. Невероятната производителност означава, че финият текст и изображенията са с по-голяма острота, което гарантира по-четлив текст и по-ярки и гладки изображения.


Подобрете фините линии и ситния текст
За разлика от други принтери, Samsung Xpress M2675F Series гарантира, че тънките линии и ситният текст ще бъдат сканирани или копирани. De-Integrated Cavity Effect De-ICE) технологията увеличава максимално количеството уловен текст, като гарантира печат и сканиране с по-високо качество.


Край на полутонове
Със Samsung Xpress M2675F Series можете да премахнете полутоновете в изображенията и да се наслаждавате на по-ярките и плавни изображения, от които се нуждаете за професионално изглеждащи разпечатки.


Печатайте с повече видове хартия
Каквото и да трябва да печатате, Вашият принтер Samsung Xpress M2675F Series ще го направи. Този малък, но здрав принтер може да използва носители с грамаж до 220 gsm, включително хартия, етикети, картички, пликове за писма и прозрачни носители за проектор. Лесно избирате типа хартия, от който се нуждаете от мултифункционалната (MP) поставка - гъвкаво и удобно.


По-добрият избор за Вашия бюджет и за планетата
Фирмите могат да намалят разходите си за тонер и хартия чисто и просто като използват функциите на екологичния бутон за печат с едно докосване. Той им помага да намалят ресурсите, от които се нуждаят за извършване на печатни задания. Екологичният бутон за печат с едно докосване Ви дава възможност да използвате функциите N-up и двустранен печат за печат на множество документи на един лист, като пропускате празните страници, за да намалите количеството използвана хартия. Режимът за икономия на тонер намалява разходите за консумативи чрез намаляване на количеството използван тонер.


Икономия на енергия и консумативи
С Easy Eco Driver можете да намалите разходите си за тонер и хартия с до 20%, както и да правите икономия на енергия. Той Ви помага да намалите елементите в страницата, които използват голямо количество тонер, като изображения и получерен шрифт, например, или да изсветлите текст, така че да се използва по-малко тонер. Можете да визуализирате и редактирате документите си преди печат, за да се уверите, че крайният резултат отговаря на нуждите Ви по отношение на ефективността и качеството. Eco Simulator показва приблизителното намаляване на процента CO2, електричество и хартия, за да видите сами разликата.


Лесен мониторинг и управление на принтера
Easy Printer Manager на Samsung Ви дава възможност да се грижите за настройките на принтера, статуса на устройството, поръчката на консумативи и изпращането на факсове - всичко на едно място. Удобно виждате отчети за грешки и наблюдавате състоянието на принтера и консумативите му, като дори можете да управлявате настройките от разстояние. Всичко е поместено в един-единствен интерфейс, който обединява настройките и приложенията на Samsung принтерите.


Общ преглед 
Функция: Печат, сканиране, копиране, факс 
Процесор: 600MHz 
Дисплей: Двуредов LCD 
Памет Standard: 128MB 
Интерфейс Standard: Високоскоростен USB 2.0 
Консумация на енергия: 400 W (Печат) / 50 W (В готовност) / 1,1 W (Икономичен режим) 
Ниво на шум: По-малко от 50 dBA (при печат) / по-малко от 52 dBA (копиране от стъклото) / по-малко от 53 dBA (копиране от листоподаващото устройство) / по-малко от 26 dBA (в режим на готовност)
Натоварване, месечно: До 12.000 страници 
Печат
Скорост (едноцветно) До 26 страници в минута при формат A4 (27 страници в минута при формат "Letter")
Време за първа разпечатка (едноцветно): По-малко от 8,5 секунди (от режим на готовност) 
Разделителна способност: Ефективна резолюция 4800 x 600 dpi 
Емулация: SPL (принтерен език на Samsung) 
Дуплекс: Ръчно 
Съвместимост на оперативни системи: Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10,5 - 10,8, различни Linux версии 
Копиране
Скорост (едноцветно): До 26 cpm при формат A4 (27 cpm при формат "Letter") 
Време за първо копие (едноцветно): По-малко от 15 сек. (от листоподаващото устройство) / По-малко от 14 секунди (на стъклото) 
Reduce / Enlarge Range: 25 - 400% (листоподаващо устройство, стъкло) 
Множествено копиране: 1 - 99 страници 
Copy Features: Копиране на ID / 2 в 1 лист / 4 в 1 лист / Копиране със сортиране / Автоматично мащабиране
Сканиране
Съвместимост: Стандарт TWAIN / Стандарт WIA 
Метод: Цветен CIS 
Разделителна способност (оптична): До 1200 x 1200 dpi 
Разделителна способност (подобрена): До 4800 x 4800 dpi 
Сканиране към: Клиент (компютър) 
Факс
Съвместимост: ITU-T G3 / ECM 
Скорост на модем: 33,6 Kbps 
Памет: 8 MB (600 страници) 
Автоматично избиране: 200 места 
Функция факс: Набиране без вдигане на слушалката / Автоматично преизбиране / Набиране на последния номер / Автоматично намаляване / Множествено изпращане / Отложено изпращане / Пренасочване на факсове / Излъчване на до 209 места
Хартия
Входен капацитет: Cassette 250 листа 
Входен капацитет: Multipurpose tray 1 лист 
Тип носител: Cassette Обикновена хартия / Тънка хартия / Плътна хартия / Картон / Рециклирана хартия / Архивна хартия / Необработена хартия 
Тип носител: Multipurpose tray Обикновена хартия / Тънка хартия / Плътна хартия / По-плътна хартия / Картон / Транспаранти / Предварително отпечатана хартия / Рециклирана хартия / Архивна хартия / Необработена хартия / Етикети / Пощенски плик / Плътен пощенски плик / Памучна хартия / Цветна хартия 
Размер на носител: Cassette A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 
Размер на носител:  Multipurpose tray A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Пощенски плик (Monarch, No-10, DL, C5, C6) / Потребителски (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3,0" x 5,0" - 8,5" x 14") 
Тегло на носителя: Cassette 60 - 163 g/m² (16 - 43 lbs) 
Тегло на носителя: Multipurpose tray 60 - 220 g/m² (16 - 58 lbs) 
Output Capacity: 120 листа с лицето надолу, 1 лист с лицето нагоре 
adf:  Тип: Листоподаващо устройство 
ADF: Document Capacity  40 листа 
ADF: Document Size Ширина: 142 - 216 mm (5,6 - 8,5") / Дължина: 148 - 356 mm (5,8 - 14") 
Консумативи
Касета за черен тонер: Стандарт: Среден капацитет на касетата 1.200 *стандартни страници / Висок капацитет: Среден капацитет на касетата 3.000 *стандартни страници (доставя се със стандартна тонер касета за 1.200 страници) *Обявеният капацитет на касетата съобразно ISO / IEC 19752 
Imaging Unit/Drum:  Среден капацитет 9.000 стандартни страници
Размери и тегло
Размери (ШxДxВ): 401 x 362 x 367 mm (15,8" x 14,2" x 14,4") 
Тегло: 11,3 kg (25 lbs) 

Консумативите за този принтер са тонер касети:

Черен за 1200 копия - Samsung MLT-D116S, Samsung MLT-D116, Samsung MLTD116S, Samsung MLT-D116, Samsung MLT D116S, Samsung MLT D116, Samsung D116S, Samsung D116
Черен за 3000 копия - Samsung MLT-D116L, Samsung MLT-D116, Samsung MLTD116L, Samsung MLT-D116, Samsung MLT D116L, Samsung MLT D116, Samsung D116L, Samsung D116
Imaging Unit за 9000 страници - Samsung MLT-R116, Samsung MLTR116, Samsung MLT R116, Samsung R116


Гаранция: 36 месеца