Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!
Phone 0700 20 271 SkypeSkype: bgtoneri.com
Търси:
Потребител:
Парола: Забравена парола
  Регистрация  

Преглед на продукт от Canon

Комплект фото хартия и две касети с мастило Canon RP-108 (8568B001AA)
  • Приложение: Canon Selphy CP series
  • Размер: 10 x 15 cm
  • Медия, тип: Photo
  • Брой листа: 108 sheets
  • промоция : валидна до : изчерпване на количествата
  • Производител: Canon
  • Каталожен номер: 193698
Цена: 4500 лв с ДДС , Количество: Decrease Increase
Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.

Хартия Canon DSC Ink Paper Set RP-108, 8568B001AA 

 

Характеристики

Насладете се на висококачествен, преносим печат с набор от мастило / хартия с размер на пощенска картичка, който включва 108 листа фотохартия 4 "x 6" (приблизително) и 2 касети с мастило. Тези снимки с размер на пощенска картичка се отпечатват с технология за сублимационен печат с багрило, така че веднага след като приключите с отпечатването, те са незабавно сухи, без размазване и водоустойчиви.

Приложение Canon Selphy CP series
Размер 10 x 15 cm
Тегло, g/m2 n/a
Медия, тип Photo
Брой листа 108 sheets
Други 108 (4" x 6") sheets of paper and two color ink ribbons. This high-capacity cartridge allows users to load up to 54 sheets of paper at once.