Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!
Phone 0700 20 271 SkypeSkype: bgtoneri.com
Търси:
Потребител:
Парола: Забравена парола
  Регистрация  

Преглед на продукт от Epson

Двустранна матова фото хартия EPSON, формат А4, 50 листа, 120g/m2, C13S400059
  • Размер : A4
  • Грамаж : 120g/m2
  • За : Мастилоструйни принтери
  • Тип : Двустранна матова фото хартия
  • Производител: Epson
  • Каталожен номер: 248784
Цена: 2900 лв с ДДС , Количество: Decrease Increase
Този продукт е изчерпан и/или спрян от производство. Не може да бъде поръчван. Информация за продукт, който го замества или подобен може да получите на посочените телефони, Skype или ICQ.

Двустранна матова фото хартия EPSON, формат А4, 50 листа, 120g/m2

 

Дайте живот на изображенията и текста с хартията за двустранен мастиленоструен печат с фотокачество. Благодарение на по-голямото си тегло тази хартия е страхотна за печат и от двете страни, и особено за документи с множество изображения. Матовото покритие дава усещане за качество, подходящо за отпечатване на специални документи.Вие отделяте време за работата си, така че позволете това да се види – с нашата двустранна, матова, бяла хартия за мастиленоструен печат с фотокачество с дебелина 120 г/м2. Дори при двустранен печат, елегантната и качествена хартия е разработена за печат с много детайлни и цветни изображения с висока разделителна способност, както и ясен и отчетлив текст. Може да й се доверите за изключителни бюлетини, листовки, брошури, домашна работа и още.

 

Съвместими устройства:

EcoTank L110
EcoTank L120
EcoTank L1300
EcoTank L1455