Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!
Phone 0700 20 271 SkypeSkype: bgtoneri.com
Търси:
Потребител:
Парола: Забравена парола
  Регистрация  

Преглед на продукт от Epson

Бутилка с мастило Epson 108 EcoTank, До 7 200 страници, 70 ml, Magenta, C13T09C34A
  • Брой страници: 7200
  • Цвят: Червено
  • Производител: Epson
  • Каталожен номер: 646343
Цена: 1950 лв с ДДС , Количество: Decrease Increase
Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.

Бутилка с мастило Epson 108 EcoTank, До 7 200 страници, 70 ml, Magenta, C13T09C34A

 

 

Описание

Без значение дали за домашна работа, уеб страници или снимки за семейни албуми или за издаване - Epson предлага по нещо за всеки. Печат изискващ подходящото мастило.
Устройствата Eco tank от Epson са оборудвани с вградена система за резервоари за мастило. Тя позволява на потребителите да намалят разходите си за печат. Принтерът се захранва чрез вградените резервоари за мастило с голям обем с мастило. Не се нуждаете от смяна на касетите с мастило и пълненето на резервоара е лесно с това оригинално мастило на Epson и можете веднага с едно натискане да продължите.

 

 

Техническа характеристики

Съвместимост Epson EcoTank L8050
Цвят Magenta (Червено)
Брой страници 7 200 страници
Обем, ml 70 ml