Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт – вижте тук.
Чрез използването на нашия уебсайт вие се съгласявате със запаметяването на бисквитки и политиката ни за поверителност във вашето устройство. Разбрах!
Phone 0700 20 271 SkypeSkype: bgtoneri.com
Търси:
Потребител:
Парола: Забравена парола
  Регистрация  

Преглед на продукт от HP Compaq

HP Лазерен принтер 3 в 1 Color LaserJet Managed MFP E786DN, A3, цветен
  • Тип : Мастилоструен А3
  • Интерфейс : USB 2.0
  • Двустранен Печат : Автоматичен
  • Тонер касета/и : W9140MC, W9141MC, W9143MC, W9150MC, W9152MC, W9153MC
  • Капацитет : -
  • Производител: HP Compaq
  • Каталожен номер: 812649
Цена: 599880 лв с ДДС , Количество: Decrease Increase
Този продукт е наличен на склад. За София може да бъде доставен в деня на поръчката или най-късно на следващия. Цена на доставката 4.00 лв независимо от количеството, тежестта или обема на стоката. За останалата част на страната, доставките се извършват по графика на еконт. По цени на куриерска фирма Еконт.

HP Лазерен принтер 3 в 1 Color LaserJet Managed MFP E786DN, A3, цветен

 

Характеристики

За да закупите това устройство е необходимо да имате сключен IPS договор, с който можете да планирате и оптимизирате разходите си. Това е идеална възможност да се съсредоточите върху целите на своя бизнес и да оставите IPS да се погрижи за вашите печатни нужди. Повече информация ще откриете тук.

Днешното работно място е по-отворено и подвижно, което спомага за насърчаване на сътрудничеството и комуникацията между членовете на вашия екип. Вашият принтер HP може да играе ключова роля за това!

По-добър печат за по-добра планета
Пестете ресурси с нашите енергийно ефективни принтери, които отговарят на PEAT Gold, Blue Angel и Energy Star стандартите, подкрепяйки целта на HP за въглеродна неутралност и напълно зелена икономика.

Проектиран за елиминиране на отпадъци
Нашите устройства са проектирани със специално отношение към планетата, енергийно ефективен печат и тонер касети, за които са използвани повече от 59%рециклирани материали, както и 90% рециклирана опаковка. Печат, който поставя планетата на първо място.

Пробивна технология на тонера
С формули, които отговарят на стандартите на въздуха в помещенията и ултраниско топене на тонера, който работи ефективно и се грижи както за печата, така и за планетата.

Намалете разхода на хартия
Чрез използването на HP Pull/Pin решения и двустранен печат като настройка по подразбиране, устройствата пестят хартия винаги, когато е възможно.

Удължаване на живота на продукта
Издръжливите ни модулни конструкции и предсказуемата диагностика на HP SDS помагат да запазим безупречната работа на продуктите по-дълго.

Лесно рециклиране с партньорите на HP Planet
Нашите усилия продължават да личат дори в момента, в който спрете да печатате. Заедно с нашите партньори HP Planet предлагаме удобен начин за рециклиране на хардуера и консумативите, които са използвани.

  • Многофункционалната система за цветен лазерен печат на HP HP Color LaserJet Managed MFP E786dn (5QJ90A) е наградена със Син ангел според DE-UZ 219 в търговска употреба за 33 държави за покриване на повече от 100 строги критерия.
  • Сертифицирането на печатни системи на HP по критериите за награждаване DE-UZ 219 се извършва само с оригинални касети на HP. Това включва тонер касети на HP, както и касети с мастило на HP.
  • Скорост на печат/копиране: до 25 страници в минута.
  • HP Color LaserJet Managed MFP E786DN предлага голямо разнообразие от функции за безопасност и опазване на околната среда.
  • Системата за печат отговаря на множество изисквания на програмата „HP Design for Environment“, както и на следните екологични критерии:
           - Енергия: отговаря на критериите на Energy Star;
           - Емисии: ниски емисии в съответствие с DE-UZ 219; принос към концентрациите във въздуха в затворени помещения далеч под съответните международни стандарти (немски AGW, европейски BOELV, американски PEL);
           - Шум: ниски емисии на шум в съответствие с DE-UZ 219;
           - Използване на хартия: подходящо за използване на рециклирана хартия съгласно EN 12281; опция за пестене на хартия с двустранен печат.
           - Дълготрайност: наличие на обмен и резервни части за най-малко пет години след края на производството.
Скорост на цветен печат A4 [страници/min]25
Скорост на черно-бяло сканиране [страници/min]90
Скорост на черно копиране A4 [страници/min]25
Скорост на цветно копиране A4 [страници/min]25
Максимално месечно натоварване [брой страници]110000
Максимален формат на печатA3
Максимален формат на копиранеA3
Листоподаващо устройствоДа
Капацитет на листоподаващото устройство [брой]200
ИнтерфейсHi-Speed USB 2.0
Двустранен печатДа
Препоръчително месечно натоварване [брой страници]20000
Скорост на черен печат A4 [страници/min]25